1. HRL SJEVER Nakon šest uzastopnih poraza, Vašarevićevi igrači putuju desetoplasiranom Dugom Selu

Rukometaši Viro Virovitice već šest kola ne znaju za pozitivan rezultat u 1. hrvatskoj ligi Sjever. Posljednji put pobijedili su 27. studenog, kada su na svom terenu svladali Prelog 30:29. To su iskoristili ostali suparnici u borbi za opstanak u ligi, pa su neki preskočili Virovitičane na tablici, dok su im se drugi bodovno opasno približili.

Prošle subote, nakon domaćeg poraza od Ivanića, u virovitičkim redovima nisu bili zadovoljni prezentacijom svojih igrača na terenu. Nadamo se da su se proteklih sedam dana konsolidirali redovi u klubu te da se s novim elanom putuje na utakmicu 18. kola, koja se u subotu 5. ožujka u 18:30 sati igra u sportskoj dvorani u Dugom Selu, gdje Virovitičane očekuje istoimeni domaćin.

Momčad Dugog Sela prvih sedam kola nije uspjela osvojiti niti jedan bod, nakon čega su počeli marljivo sakupljati bodove i sada ih imaju 12, četiri boda više od Viro Virovitice. U proteklom kolu Dugo Selo uvjerljivo je pobijedilo na gostovanju Metalac 34:26 i sigurno će pokušati momčadi Viro Virovitice uzvratiti za jesenski poraz u Virovitici (29:26).

Trener Viro Virovitice Damir Vašarević sigurno će pokušati doći do pozitivnog rezultata s kojim bi se bitno poboljšala atmosfera u svlačionici, a samim time bi se napravio veliki korak prema opstanku u ligi.

Tablica 1. HRL Sjever

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content