1. HRL SJEVER Požega iskoristila sve pogreške Viro Virovitice i došla do pobjede

U kolu 1. Hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice upisali su osmi poraz u nizu. Ovog puta poraženi su na svom terenu od drugoplasirane momčadi lige Požege rezultatom 34:20.

Nakon prve četiri minute izjednačene igre gosti iz Požege se odvajaju i vode 7:2. Međutim domaći igrači se bude i dolaze na dva pogotka zaostatka. U posljednjih devet minuta prvog dijela gostujući rukometaši koriste pogreške u napadu domaćih igrača te se na odmor odlazi s prednošću momčadi iz „zlatne doline“ 16:10.

Na početku nastavka rukometaši Požege nastavljaju u istom ritmu i vrlo brzo imaju deset pogodaka prednosti. Domaći se u jednom trenutku vraćaju na -7, ali ponovno rade pogreške u napadu u serijama, čime olakšavaju gostima ponovno rezultatsko odvajanje na deset zgoditaka. U posljednjih desetak minuta gosti dolaze i do četrnaest pogodaka prednosti, koje su uspjeli održati do kraja i konačnog rezultata 34:20.

Domaća momčad odigrala je dobru obranu, ali je napravljeno previše pogrešaka u napadu, čime se nije moglo doći do pozitivnog rezultata. 

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 1769 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content