1. LIGA MLADEŽI NS SJEVER Virovitica osvojila četiri boda u Čakovcu, pioniri zabili Međimurju deset pogodaka

Odigrano je 13. kolo 1. lige mladeži Nogometnog središta Sjever. Ekipe NK Virovitice gostovale su kod Međimurja u Čakovcu.

Početnici su remizirali rezultatom 4:4. Virovitica je povela zgoditkom Lovre Markotića u 15. minuti. Domaći igrač Rafale Furdi s dva pogotka u 13. i 19. minuti preokrenuo je rezultat u korist svoje momčadi. Minutu prije odlaska na odmor na 2:2 poravnao je Jan Feketija. Bruno Sladojević u 30. minuti ponovno dovodi Viroviticu u prednost. Sebastian Kuqi je poravnao na 3:3 u 38. minuti. Svojim drugim zgoditkom u 40. minuti Jan Feketija i treći puta dovodi Viroviticu u prednost. Konačnih 4:4 postavlja Viktor Baumhak dvije minute prije kraja utakmice. Mali Virovitičani s 27 osvojenih bodova nalaze se na četvrtom mjestu na tablici.

U utakmici mlađih pionira domaća momčad je došla do uvjerljive pobjede od 6:0. Zgoditke za domaću momčad postigli su Denio Jambrošić, Noa Kuhanec, Vito Kukolić, Fran Stamenković, Jan Tkalčec i gostujući igrač Leon Katić, koji je nespretno svladao svog vratara. Virovitička selekcija mlađih pionira sa 17 osvojenih bodova nalazi se na osmom mjestu na tablici.

Virovitički pioniri došli su do uvjerljive pobjede od 10:0. Četiri zgoditka postigao je Luka Knežević, tri Mihael Nježić, a po jednom su strijelci bili Roko Santro, Marijan Vidić i Leo Crvenka. Virovitički pioniri su s 26 osvojenih bodova na četvrtom mjestu na tablici.

U idućem kolu selekcije NK Virovitice ugostit će vršnjake Mladosti iz Ždralova. Utakmica početnika igrat će se na terenu s umjetnom travom Sportskog centra Vegeška, dok će mlađi pioniri i pioniri igrati na terenu u virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content