1. ŽNL Sopjanski Podravac i dalje neumoljivo gazi: Četiri različita strijelca u ‘petardi’ protiv Borove

U 15. kolu 1. županijske nogometne lige Virovitičko-podravske županije na stadionu Luka snage su odmjerili domaći Podravac i gostujuća Borova.

Domaćini su agresivno krenuli od prve minute i već u sedmoj vodili sa 2:0, golovima Antonia Babeca i Mihaela Šoštara. Sljedeći gol pao je u 32. minuti, a poentirao je ponovo Mihael Šoštar te se s 3:0 odlazi na odmor. U drugom poluvremenu gosti su sve pokušali kako bi stigli veliki zaostatak, podigli su obranu i imali nekoliko šansi, ali bez pogotka. Kazna za otvorenu igru gostiju stiže 76. minuti, a gol zabija Deni Kucljak. Točku na ”i” stavlja Josip Zajček u 79. minuti za visokih 5:0 Podravca.

– Domaćini su vrlo agresivno krenuli od prve minute i brzo zabili dva pogotka. Mi smo se pokušali vratiti tako što smo podigli obranu, ali ubrzo primamo i treći pogodak. Na početku drugog poluvremena sve smo naše snage bacili u napad, imali smo neke šanse, ali nažalost nismo zabili i kako to u nogometu inače bude, ako ne zabiješ primiš, pa smo sredinom drugog dijela iz naših greški primili još dva pogotka. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi – rekao je trener NK Borove Stipe Rebić

IMG_5121

– Kad pobijediš s 5:0 moraš biti zadovoljan igrom svojih igrača. Definitivno smo u utakmicu ušli ozbiljno, što sam od svojih igrača i tražio. Dečki su odradili sve što smo se prije utakmice dogovorili i rezultat toga je naša pobjeda. Ova naša visoka pobjeda ne govori da je ekipa Borove slaba, oni su jako kvalitetni i mislim da će svima u narednom periodu biti dobar suparnik, teško će netko od njih izvući bodove. Čestitam svojim dečkima na ozbiljnosti i pobjedi, a gostima na fer i korektnoj igri te im želim sreću u nastavku prvenstva – rekao je trener Podravca Mario Tolo.

Utakmicu su pred 90-ak gledatelja korektno odsudili Nikola Kristić (glavni), Goran Loparac (1. pomoćni) i David Rakitničan (2. pomoćni).

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content