2. HMNL ISTOK – JUNIORI Marko Šuntić i Dorian Bogati trostruki strijelci u visokoj pobjedi kojom je slatinska momčad potvrdila prvo mjesto uoči doigravanja

Pobjedom u posljednjem kolu 2. hrvatske malonogometne lige Istok – Lige za prvaka, u konkurenciji juniora na gostovanju u Slavonskom Brodu nad momčadi Broda rezultatom 8:2, juniori MNK Slatine osvojili su prvo mjesto uoči doigravanja.

Od samog početka vidjela se razlika u kvaliteti između prve i posljednje momčadi na tablici. Gosti iz Slatine poveli su 2:0 zgodicima Marka Šuntića u šestoj i Doriana Bogatija u osmoj minuti susreta. Dvije minute kasnije domaći igrač Mihael Pudić smanjio je gostujuću prednost na 2:1. Već u 13. minuti, svojim drugim pogotkom, Dorian Bogati ponovno dovodi Slatinu u prednost od dva zgoditka. U posljednjoj minuti prvog dijela Tomislav Ćosić smanjuje na 3:2.

U drugom dijelu Slatinčani su se ‘raspucali’ i postigli još pet zgoditaka. Marko Šuntić bio je strijelac u 20. i 31. minuti, Dominik Bogati u 23. minuti, te Dorian Bogati u 28. i Dominik Kizivat u 35. minuti utakmice.

Ovom pobjedom slatinski juniori ostali su jedina neporažena momčad lige i s prvog će mjesta u playoff.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content