3. HNL SJEVER Nogometaši Virovitice putuju u Koprivnicu po pozitivan rezultat

Zbog odigravanje prvoligaške utakmice između Slaven Belupa i Istre 1961. gradski stadion Ivan Kušek Aapaš danas će biti zauzet te će se susret 3. hrvatske lige Sjever između Koprivnice i Virovitice igrati sutra (nedjelja) u 15 sati.

Proljeće je, usprkos hladnoći, probudilo nove pozitivne vjetrove na terenima sportskog centra Vegeška. Momčad Virovitice, koja je jesenas osvojila samo četiri boda, u proljetni nastavka natjecanja ušla je s novim elanom.

U prvoj utakmici nastavka Virovitica je pobijedila Podravinu, a u drugoj bila je blizu pozitivnog rezultata na gostovanju kod Mladosti u Ždralovima. Nedostatak sreće i poneka sudačka odluka spriječili su “narančasto–crne” da nastave pozitivni niz rezultata.

Taj poraz nije sputao optimizam uoči gostovanja u Koprivnici. Trener Krešimir Crvenka imat će “slatke brige” jer mu se u kadar vraća kapetan Luka Duvnjak, a trebao bi zaigrati i Matija Lovreković koji je u Ždralovima nakon jednog kontakta s domaćim igračima “zaradio” šest šavova.

U Koprivnici Virovitičane čeka stari poznanik trener Vjekoslav Vučeta koji je je više od godinu dana vodio momčad Virovitice. Naravno, u godinu dana od odlaska Vučete iz Virovitice dijelom se promijenio igrački roster u Virovitici, pa će dio igrača za nekadašnjeg trenera biti nepoznanica.

U virovitičkim redovima su uvjereni da mogu iznenaditi svog nekadašnjeg trenera i doći do bodova koji bi imali veliko značenje u borbi za opstanak u ligi. 

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content