3. HNL SJEVER Virovitica poražena u Ždralovima: Domaći sastav došao do pobjede nakon dva kaznena udarca

Nakon pobjede u domaćem susretu s Podravinom iz Ludbrega, nogometaši Virovitice s optimizmom su otputovali na susret 16. kola 3. hrvatske lige Sjever kod jednog od pretendenata za naslov prvaka, Mladosti iz Ždralova.

Domaći nogometaši imali su loptu više u nogama, ali bez završnice, jer im obrana “narančasto–crnih” nije dozvolila puno prostora u napadu. S druge strane gosti su ubojitim kontrama opasno prijetili domaćem vrataru Kristijanu Srbljanoviću. U 18 minuti Davor Sinjaković je zaustavljen u domaćem kaznenom prostoru, ali sudac nije pokazao na bijelu točku. Pet minuta kasnije dosuđen je slobodni udarac za Viroviticu. Loptu je uzeo Nikola Suvajac i neobranjivo pogodio domaću mrežu. S prednošću Virovitičana otišlo se na odmor.

Nakon osam minuta igre u drugom dijelu dosuđen je kazneni udarca za momčad Mladosti. Domaći igrač Vedran Mlinarić svladao je Krešimira Tomljanovića i poravnao na 1:1.

U 66. minuti sudac Tomislav Hlevnjak ponovno je pokazao na bijelu točku. Ovog puta Marko Guja svladao je Tomljanovića za domaću prednost 2:1.

Do kraja igrači Virovitice su krenuli poravnati rezultat, ali to im nije pošlo za nogom.

– Ponovno smo pokazali našu snagu i kvalitetu. Pred nama su susreti s direktnim konkurentima u borbi za opstanak u ligi, u kojima očekuje pozitivne rezultate- nakon susreta nam je izjavio trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Mladost  Ždralovi – Virovitica 2:1
Najbolji u virovitičkim redovima: Nikola Suvajac

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content