4. LIGA BJ-KC-VT Slatina gostuje u Grubišnom Polju, Petrović: Pokušat ćemo iznenaditi Bilogoru ’91

Sutra (subota) u 15:30 sati s proljetnim dijelom natjecanja počinju klubovi 4. lige Bjelovar–Koprivnica–Virovitica. Trećeplasirana momčad nakon jesenskog dijela natjecanja, Slatina, putuje na gostovanje prošlosezonskom prvaku Bilogori ’91 u Grubišno Polje. Jesenas su Slatinčani na svom stadionu Antunu Tone Butorca pobijedili Bilogoru ’91 zgoditkom Roberta Šomođija u posljednjim trenucima susreta.

Od tada su se promijenile mnoge stvari. Dugogodišnji trener Slatine Damir Pemper preuzeo je Bilogoru ’91, a trenersku klupu Slatine preuzeo je dotadašnji trener čačinačke Mladosti Dario Petrović.

– U pripremnom razdoblju odradili smo sve planirano i svi igrači s nestrpljenjem očekuju početak proljetnog dijela ligaškog natjecanja- rekao nam je Dario Petrović.

U posljednjoj provjeri, na gostovanju u Čađavici u 3. kolu Županijskog nogometnog kupa, Slatina je prošle nedjelje pobijedila županijskog drugoligaša Mladost 1930. rezultatom 7:0.

Na sutrašnjem gostovanju zbog žutih kartona neće moći nastupiti najubojitiji slatinski igrač Florijan Rupčić.

– Još su mi tri igrača zbog ozljeda pod znakom upitnika, a o njihovom nastupu odlučiti ću u posljednji trenutak. Svjesni smo da je Bilogora ’91 gotovo nepobjediva na svom terenu, jedino je Pitomača uspjela izvući remi, međutim ne želimo se unaprijed predati i pokušat ćemo doći do pozitivnog rezultata- zaključio je slatinski strateg Dario Petrović.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content