4. NL BJ-KC-VT Slatinski trener Dario Petrović uoči domaćeg susreta s Čazmom: Spremni smo za njihovu taktiku i zanima nas samo pobjeda

Nakon poraza na gostovanju u Grubišnom Polju (3:1), nogometaši Slatine u subotu, 19. ožujka u 15.30 sati u 15. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica na svom stadionu Antune Tone Butorca igraju s Čazmom.

U prošlom kolu nogometaši Čazme na svom su terenu osvojili bod u susretu s Pitomačom. Pitomača je dominirala terenom, međutim, domaća momčad je zatvorenom varijantom, uz pokoju kontru, došla do vrijednog boda.

-Svjesni smo da će gosti iz Čazme kod nas igrati zatvoreno te da će preko brzih napadača pokušati doći do prilike za zgoditak iz kontre. Mi se pripremamo za takvu igru. Cilj nam je što prije postići pogodak, koji bi nam sigurno otvorio put do tri boda. U susretu s Čazmom interesira nas samo pobjeda – utakmicu je najavio trener Slatine Dario Petrović.

U slatinskim redovima nema problema s ozljedama, niti s kažnjenim igračima. Svi nogometaši bit će na raspolaganju za ovaj susret, tako da će trener Petrović imati ‘slatke brige’ oko sastavljanja prve postave za subotnju utakmicu.

Bruno Ritoša glavni je sudac, pomoćnici su Darko Renjak i Ivan Zobunđija, a delegat Ivica Blažević.

4. liga BJ-KC-VT, 15. kolo – Subota, 19. ožujka u 15.30 h

Graničar Đurđevac – Bilogora ’91 GP
Slatina – Čazma
Pitomača – Dinamo Predavac
Garić Garešnica – Suhopolje
Graničar Legrad – Ferdinandovac
Borac Imbriovec – Tehničar Cvetkovec

4. NL BJ KC VT TABLICA

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content