Beskamatni krediti za sjetvu u Slatinskoj banci

I ove godine Slatinska banka nastavlja s programom koji njihovi poljoprivrednici prepoznaju.

Pravovremena priprema za sjetvu ključna je za učinkovitu proizvodnju. Pri tome je važno osigurati sredstva po povoljnim uvjetima.

Kako bi poljoprivrednicima pružili najpovoljnije uvjete Slatinska banka se uključila u program Subvencija kamate na kreditiranje proljetne i jesenske sjetve na području Virovitičko-podravske županije kojim Županija financira kamatu u cijelosti te ona za korisnika kredita iznosi 0%.

Na ovu kreditnu liniju u Slatinsku banku se mogu javiti svi poljoprivrednici s Virovitičko-podravske županije, neovisno jesu li već klijenti Banke.

Stoga, Slatinska banka poziva sve zainteresirane poljoprivrednike da se jave u poslovnice Banke u Slatini, Orahovici, Virovitici, Splitu ili izravno u Sektor gospodarstva u poslovnom centru u Slatini.

Ondje će dobiti sve potrebne informacije i pomoć u popunjavanju prijava i podnošenju zahtjeva.

Kontakt podaci mogu se pronaći OVDJE.

Slatinska banka u svojih 14 poslovnica i poslovnim centrima u Slatini, Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Splitu nudi cijeli niz proizvoda i usluga poslovnim subjektima, a njihova osobita prednost jest mogućnost brže prilagodbe proizvoda i usluga uvjetima i izazovima s kojima se poljoprivrednici i poduzetnici danas susreću.

Tako, između ostaloga, Banka omogućuje duže rokove otplate kredita s prilagođenom dinamikom, dužim rokovima korištenja, ali i počeka.

U svojoj ponudi imaju i kreditnu liniju za financiranje projekata EU kojom su omogućeni dugi rokovi povrata te počeka i najznačajnije sukcesivni povrati prilagođeni povratima sredstava u samom projektu.

Slatinska banka sudjeluje i na programima Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Banka je svoje poslovanje prilagodila aktualnim uvjetima uz on-line komunikaciju, partnerski pristup te smanjenu dokumentaciju gdje god je to moguće, a prednost im je brza prilagodljivost i fleksibilnost.

Požurite i javite se u Slatinsku banku, jer Program za sjetvu vrijedi do 31.10.2022. odnosno do iskorištenja sredstava.

(promo)

slbanka krediti

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content