BILI SMO NA OTVORENJU Prima časti velikim uštedama povodom otvorenja novog salona u Slatini

Danas (četvrtak) je otvoren novi Prima salon u Slatini koji se prostire na više od 1200 m2, a nalazi se na adresi Industrijska cesta 3a. Povodom otvorenja Prima časti uštedama cijelu Hrvatsku stoga ne propustite veliku proslavu i opremite svoj dom po najpovoljnijim cijenama od 24. do 29. ožujka.

Radno vrijeme je od 8-20 sati, a u subotu, zbog otvorenja, rade produženo do 18 sati. Na novoj adresi Prima vas časti popustom od 40% na tapeciranim garniturama, regalima i komodama te 30% na COCO maison dekoracijama za dom i to u svim salonima kao i na web shopu.

Osim toga, Prima stručni prodajni savjetnici uz vas su, od precizne izmjere vašeg prostora, predlaganja idejnog rješenja uređenja interijera, sve do dostave i montaže. Odabir namještaja prilagođava se prostornim specifičnostima, uvažavajući vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u njihovim salonima gdje vam pomažu da, osim funkcionalnih, ispune i sve vaše estetske zahtjeve.

MG 1366

Poklonite svoje povjerenje Prima stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana.

Posjetite novi Prima salon u Slatini i počastite se slasnim zalogajima i odličnim popustima. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content