“BITI ILI NE BITI” Virovitičke košarkašice u Čačincima danas igraju odlučujuću utakmicu za plasman na ‘Final Four’ i treba im gromoglasna podrška s tribina

Poluzavršnica Prvenstva Hrvatske za košarkašice do 13 godina starosti koja se igra u sportskoj dvorani A. G. Matoša u Čačincima, stigla je i do posljednjeg dana odigravanja.

U prvom susretu 3. kola koji počinje u 11 sati, snage će odmjeriti košarkašice Splita i Slavonskog Broda, a onda nas očekuje prava ‘poslastica’. Igračicama Ženskog košarkaškog kluba Virovitica suprotstavit će se na parketu košarkašice riječkog FSV-a. Taj susret počinje u 13 sati i ujedno je ‘biti ili ne biti’ za domaće igračice koje su dosad upisale po jednu pobjedu (protiv Broda na Savi iz Slavonskog Broda) i poraz (protiv Splita). Riječanke imaju isti skor tako da će međusobni okršaj ovih ekipa odlučiti o plasmanu na Državnu završnicu.

Igračice trenera Roberta Fritza već su samim dolaskom na poluzavršnicu ispisale ‘povijest’ virovitičke ženske košarke, a ‘Final Four’ bio bi samo ‘šlag na tortu’ i velika nagrada djevojčicama na mukotrpnom radu i zalaganju na treninzima.

Iz Ženskog košarkaškog kluba pozivaju sve ljubitelje ‘loptanja pod obručima’ da dođu u čačinačku sportsku dvoranu te bučnom atmosferom i navijanjem pomognu Virovitičankama u velikoj i vjerujemo do posljednje minute neizvjesnoj borbi za Državnu završnicu na kojoj će igrati četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj.

3. kolo – Nedjelja, 13. ožujka:

11:00 ŽKK Split – ŽKK Brod na Savi
13:00 ŽKK Virovitica – KK FSV

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content