DELEGIRANJA Poznato je tko sudi županijski derbi u Slatini, kao i susret u Pitomači gdje gostuje Ferdinandovac

Natjecanje u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica došlo je do svog 17. kola. Utakmice se ovog vikenda igraju u subotu, 2. i nedjelju, 3. travnja s početkom u 16 sati i 30 minuta. Predstavnici s područja Virovitičko-podravske županije svoje susrete igraju u subotu.

Nogometaši Suhopolja, nakon domaćeg susreta s Pitomačom, igraju novi županijski derbi, a ovog će puta gostovati u Slatini na stadionu Antuna Tone Butorca. Nogometnu pravdu u tom susretu dijelit će Bjelovarčanin Dražen Fejer s pomoćnicima Nikolom Novakom i Ines Balint Molvarec. Ulogu delegata obnašat će Antun Grabovac.

Pitomača na svom Gmanju dočekuje Ferdinandovac. Stjepan Hruškar glavni je sudac tog susreta, pomoćnici su Mario Abdić i Josip Brnjaković, a delegat Zoran Stošić.

U susretima 17. kola nogometnu pravdu dijelit će i nekoliko sudaca s područja VPŽ.

Dinko Cafuta glavni je sudac utakmice u Garešnici gdje se sastaju domaći Garić i Graničar iz Legrada. U istom susretu pomoćnici su Mario Lješčak i Ivona Majstorović.

Na utakmici u Đurđevcu, gdje se sastaju domaći Graničar i Dinamo iz Predavca, nogometnu pravdu dijelit će Mario Nađ, Saša Ličinić i Siniša Kokorić.

Još jedna trojka s područja VPŽ sudit će susret u Imbriovcu, gdje Borac dočekuje Čazmu. Glavni sudac je Siniša Ličinić, a pomoćnici Dora Duvnjak i Mihael Gobac.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content