”DOM ZA HORVATOVE” Slatinske ”Katarine” prikupile 4.774,40 kuna za pomoć obitelji u potrebi

Protekle subote, povodom Dana narcisa, Zajednica žena HDZ-a ”Katarina Zrinski” Slatina provela je akciju prikupljanja financijske pomoći za obitelj Horvat iz Noskovaca. Humanitarnu akciju ”Dom za Horvatove” pokrenuo je slatinski Crveni križ uz pomoć Centra za socijalnu skrb Slatina.

m IMG 5149 Custom

Naime, obitelj Horvat uz teško imovinsko stanje i neprihvatljive uvjete življenja ima još jednu poteškoću, majka četvero djece, Adrijana, boluje od karcinoma i trenutno je u bolnici na liječenju. Za kupovinu kuće u Čađavici i poboljšanja njihovih životnih uvjeta, po riječima ravnatelja slatinskog Crvenog križa Vlatka Jelenčića, potrebno je prikupiti oko 140.000,00 kuna.

Na štandu u centru Slatine, slatinske ”Katarine” dijeljenjem narcisa prikupile su 4.774,40 kuna. Prikupljena sredstva su uplaćena na žiro račun humanitarne akcije ”Doma za Horvatove” otvoren pri Slatinskoj banci.

m IMG 5134 Custom

Ako i vi želite i u mogućnosti ste, financijska sredstva možete uplatiti na žiro račun kod Slatinske banke d.d.: HR6524120091520000880.

(www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content