Doznajte tko dijeli nogometnu pravdu trećeligašima Virovitici i orahovačkom Papuku u susretima 20. kola 3. HNL Sjever

Natjecanje u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever došlo je do svog četvrtog proljetnog, odnosno ukupno 20. kola. Osim utakmice u Ždralovima koja počinje u 13:30 sati, svi susreti igraju se ove subote, 2. travnja s početkom u 16:30 sati. Danas (srijeda) su objavljena imena službenih osoba na navedenim susretima.

Nogometaši Virovitice ugošćuju direktnog konkurenta u borbi za ligaški opstanak, Podravac iz Virja. Susret sudi Nino Šimatović, prvi pomoćnik je Patrik Tkalčević, drugi pomoćni sudac je Marin Ćosić, dok će dužnost četvrtog suca obnašati Dino Sabljić. Delegat je Igor Franolić.

Orahovački Papuk gostuje kod Varteksa u Varaždinu. Pravdu će dijeliti Tomislav Hlevnjak. Prvi pomoćnik je Matej Mađerić, a drugi pomoćnik Ivan Huđ. Dužnost četvrtog suca će obnašati Marko Dergez, dok će delegat biti Goran Lučić.

U susretima 20. kola nogometnu pravdu dijelit će i nekoliko sudaca s područja VPŽ. Matija Presečan glavni je sudac na susretu KoprivnicaBjelovar. U istom susretu druga pomoćna sutkinja je Matea Loparac, dok će ulogu četvrtog suca obnašati Nikola Kristić. Ema Penava druga je pomoćna sutkinja na utakmici Mladost – Rudar koja se igra u Ždralovima, dok je prvi pomoćni sudac u istom susretu Mario Lončar.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content