FOTO Frcale iskre u susretu nogometaša Sokola i Borove: Sudac Presečan pokazao direktan crveni karton Obžetiću i Mikuliću, vratar Tropšek junak Slavonije u lutriji jedanaesteraca

Proljetni nastavak natjecanja utakmicama 3. kola Županijskog kupa donio je niz uzbuđenja na županijskim nogometnim terenima.

Županijski drugoligaš Sokol iz Milanovca ugostio je prvoligaša Borovu. Već u petoj minuti Darko Obžetić postiže atraktivan zgoditak i dovodi goste u početnu prednost. U 22. minuti gostujući igrač Drago Kozlinger ‘oštro’ je faulirao domaćeg Ivana Biondića, što je izazvalo obračun većeg broja igrača na sredini terena. Na kraju je glavni sudac Matija Presečan izravne crvene kartone pokazao Darku Obžetiću i Anti Mikuliću, dok je Kozlinger zaradio žuti karton. Četiri minute kasnije Karlo Draganić postiže drugi pogodak za goste.

IMG_1293

U nastavku se igra primirila. U drugom dijelu Dorian Uzelac smanjio je na 2:1, da bi gostujuću pobjedu potvrdio Draganić svojim drugim zgoditkom u 72. minuti. Zanimljivo je, da je pitanje pobjednika riješio Karlo Draganić, koji je prije nekoliko dana prešao iz Sokola u Borovu.

-U jednom nepotrebnom incidentu obje momčadi su ostale bez ključnih igrača. U igri punoj tempa došli smo do pobjede, s kojom sam zadovoljan, ali nisam zadovoljan svim segmentima igre, što trebamo popraviti do prvenstvene utakmice sa Slogom iz Zdenaca – nakon utakmice izjavio je trener Borove Stipe Rebić.

IMG_1310

Domaći strateg Zlatko Vuković bio je relativno zadovoljan predstavom svojih igrača i čestitao gostima na prolasku u 4. kolo Kupa.

– Prikazali smo dobru igru iako smo loše reagirali kod primljenih golova. Gosti su bili bolji i zasluženo došli do pobjede. Nama preostaje još desetak treninga i dvije pripremne utakmice kako bi se što bolje pripremili za nastavak prvenstva, a nadam se da će nas i rezultat pomaziti – zaključio je Vuković.

SLAVONIJA IZBACILA SLOGU, MIKLEUŠ SE ‘PROVUKAO’ U DOLCIMA

U Sladojevcima je domaća Slavonija ‘zatvorenom varijantom’ i igrom na kontre, u susretu s favoriziranom Slogom iz Zdenaca došla do remija (0:0). Bio je to okršaj dva županijska prvoligaša. Osam minuta prije kraja zbog drugog žutog kartona teren je morao napustiti gostujući igrač David Bušljeta.

U izvođenju jedanaesteraca domaći vratar Ivica Tropšek uspio je obraniti udarac Marka Mataije, a svi ostali izvođači bili su precizni, pa je to bilo dovoljno za pobjedu Slavonije s konačnih 5:4 i prolaz u 4. kolo Županijskog kupa.

U Dolcima su igrali županijski drugoligaš DOŠK i trećeplasirana momčad 1. ŽNL, Mikleuš. Domaća momčad povela je zgoditkom Marijana Velića u 40. minuti susreta. Poravnao je Silvio Matota u 79. minuti, pa je pobjednik odlučen izvođenjem jedanaesteraca u čemu su gosti bili uspješniji rezultatom 4:2. Za goste su precizni s bijele točke bili Josip Jančić, Renato Škulj, Krešimir Crvenka i Tomislav Giber, a za domaću momčad Domagoj Šteger i Boris Cabicar.

DINAMO UVJERLJIV U CRNCU, SVETI ĐURAĐ BEZ BORBE U 4. KOLO

Dinamo iz Četekovca pobijedio je Crnac na njegovom terenu rezultatom 6:2. Po dva zgoditka za goste postigli su Matej Dorinka i Leon Lipovac, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Antun Dunković i domaći igrač Dejan Radosavljević. Strijelci za Crnac bili su Dario Najcer i Borna Mimić.

Županijski drugoligaš Sveti Đurađ u daljnje natjecanje plasirao se bez borbe rezultatom 3:0, jer je dojučerašnji četvrtoligaš Graničar Bušetina odustao od daljnjeg natjecanja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content