FOTO Hat-trick Marija Nrece u samo jedanaest minuta: Nakon isključenja Godeča, Rezovac s deset igrača torpedirao Gradinu

U 14. kolu 1. županijske lige nogometaši Rezovca na svom su Laništu s visokih 5:0 svladali posljednjeplasiranu Gradinu. Do uvjerljive pobjede domaća momčad došla je u drugom dijelu utakmice, kada je igrala s deset igrača.

U prvom dijelu igralo se dosta nepovezano i s puno pogrešaka, a igra se većinom odvijala na sredini terena. Obje momčadi stvorile su nekoliko prilika, međutim, napadači s jedne strane Dario Godeč i Mateo Tomić, te s druge Zvonimir Juhas i Marko Čađavčan nisu bili snalažljivi pred Markom Dopplerom i Lukom Dorićem.

U 41. minuti Marin Zagorac napravio je prekršaj nad Darijem Godečem, koji je nakon toga nesportski reagirao i došlo je do ‘koškanja’. Sudac Nikola Kečkiš Zagorca je sankcionirao žutim, a Godeča crvenim kartonom.

IMG_1881

Na početku drugog dijela domaći trener Ivan Ćavar napravio je jednu izmjenu. Iz igre je izašao Goran Peić, a ušao Mario Nreca. U skladu s tim promijenio je igračku formaciju.
Gosti, koji su u prvom dijelu igrali zatvoreno, malo su se otvorili, što je robusni Nreca iskoristio i s hat-trickom u 11 minuta riješio pitanje pobjednika. Pogotke je postigao u 51. te 53. i 62. minuti.

Mateo Jurković u 65. minuti postigao je i četvrti rezovački zgoditak. Deset minuta prije kraja dosuđen je kazneni udarac za goste, loptu je uzeo Čađavčan, ali je pogodio samo okvir domaćih vrata. Kazna za neiskorišten kazneni udarac stigla je četiri minute kasnije, kada je Mateo Tomić postavio konačnih 5:0.

IMG_1887

-U prvom dijelu smo bili čak malo bolji, ali nismo iskoristili svoje prigode. U drugom smo igralo malo otvorenije što su domaći igrači znali iskoristiti. Domaći su spremnija ekipa, a mi smo bili nekompletni. Zaslužena pobjeda domaće momčadi – na kraju je izjavio trener Gradine Marijan Puškarić.

U domaćim redovima bili su itekako zadovoljni pobjedom.

-Na početku nismo zabili neke prilike, uvukla se nervoza, a onda je uslijedio i crveni karton. Uvođenjem Marija Nrece malo smo promijenili formaciju. Već u prvom napadu smo postigli pogodak i onda nam se otvorilo. Na kraju, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija – zaključio je trener Rezovca Ivan Ćavar.

Rezovac je ovom pobjedom ‘preskočio’ Bratstvo i popeo se na 8. mjesto ligaške ljestvice. Gradina je i dalje na začelju s tek dva osvojena boda.

Rezovac – Gradina 5:0
Igrač utakmice: Mario Nreca

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content