FOTO I VIDEO Kakav derbi, kakva drama! Virovitički IBM u ludoj završnici preko “Nazora” do naslova i državne rukometne završnice

U organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici odigrano je Županijsko natjecanje osnovnih škola za učenike sedmih i osmih razreda u rukometu.

Sudjelovale su četiri momčadi: Junior iz Osnovne škole Josipa Kozarca iz Slatine, Bilogora iz Osnovne škole Augusta Cesarca iz Špišić Bukovice, Mladost iz Osnovne škole Vladimira nazora iz Virovitice i IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić iz Virovitice.

Najuzbudljivija je bila posljednja utakmica u kojoj su se dvije virovitičke ekipe borile za naslov prvaka. Povela je Mladost 2:0, ali su rukometaši IBM-a brzo izjednačili. Na odmor se odlazi rezultatom 5:4 za Mladost. U prvih nekoliko minuta drugog dijela serijom 3:0 IBM vodi 7:5, ali se Mladostaši ne predaju i uspijevaju poravnati na 7:7. U uzbudljivoj završnici IBM ostaje bez jednog od ponajboljih igrača, Leona Matijevića, koji je zbog trećeg isključenja zaradio crveni karton, ali su njegovi suigrači ipak uspjeli doći do pobjede od 10:8.

IBM je osvojio naslov najbolje momčadi u Virovitičko–podravskoj županiji te se plasirao na Državnu završnicu koja će se održati krajem ožujka.

Pehare najboljim ekipama podijelio je suradnik Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije Ivan Vrbančić.

IBM: Damjan Grdić, Dominik Jonaš, Gabriel Kečkiš, Marko Krznarić, Karlo Prtenjača, Emanuel Vidović, Miron Škafar, Dorian Reščić, Leon Matijević, Patrik Kucljak, Noa Mirić, Mateo Klimek i Matej Peršić. Voditeljica: Maja Grdić.

Rezultati:

Mladost – Bilogora 12:2
Junior – IBM 7:14
Bilogora – IBM 6:18
Mladost – Junior 14:3
Junior – Bilogora 15:7
IBM -Mladost 10:8

Konačni poredak:

1. IBM – 6 bodova
2. Mladost – 4 boda
3. Junior – 2 boda
4. Bilogora – bez bodova

(www.icv.hr, mš, foto i video: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content