FOTO U mikleuškom ‘El Clasicu’ šest zgoditaka i podjela bodova: Jančić i Rukavina dvostruki strijelci

Cijeli tjedan sportski dio općine Mikleuš pripremao se za derbi 1. županijske lige u Četekovcu između Dinama i Mikleuša. Obje momčadi nalaze se prvi vrhu tablice, Mikleuš je treći, a Dinamo šesti, što je dodatno budilo interes za općinski ‘El Clasico‘. 

Pred dvjestotinjak gledatelja gosti su na početku poveli 2:0. Dvostruki strijelac bio je Josip Jančić u petoj i devetoj minuti, a do odlaska na odmor domaća momčad je smanjila na 2:1. Zgoditak je postigao Goroslav Rukavina u 28. minuti.

U 57. minuti sudac Goran Loparac pokazao je na bijelu točku u domaćem kaznenom prostoru. Precizan je bio Tomislav Giber te je Miklueš ponovno ima dva zgoditka prednosti. Deset minuta kasnije Goroslav Rukavina svojim drugim pogotkom smanjio je na 3:2, dok je konačnih 3:3 postavio Marijo Košorog devet minuta prije kraja utakmice.

EL-5

U drugom dijelu više prilika imali su domaći napadači, ali je u nekoliko navrata odlično intervenirao vratar Mikleuša Dominik Nikšić koji je spriječio domaću momčad do dođe do potpunog preokreta.

– Na kraju mislim da mi možemo više žaliti za tri boda nego domaćin. U drugom dijelu imali smo nekoliko prilika u kojima smo mogli riješiti pitanje pobjednika, a zgoditke smo primili iz tri prekida – žal za propuštenom pobjedom osjetio se kod trenera Mikleuša Dragana Trupine.

U domaćim redovima bili su zadovoljni remijem.

-Loše smo otvorili utakmicu te smo morali loviti rezultat. Obostrano smo imali prilike za pobjedu, ali lopta je okrugla, pa je došlo do podjele bodova. Ove sezone igramo odlično i očekujem nastavak dobrih rezultata – zadovoljan je bio trener Dinama Zvonko Butek.

EL-9

Najbolji strijelac lige Matej Dorinka ovog puta nije pogodio gostujuću mrežu.

– Loš početak utakmice na kraju nas je koštao pobjede, a prema mom mišljenju najbolji je u ovom susretu bio Goroslav Rukavina – prokomentirao je Matej.

Dinamo Četekovac – Mikleuš 3:3
Igrač utakmice: Goroslav Rukavina

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content