Goran Parašilovac prvak Hrvatske u veteranskom Olimpijskom luku: Nije bilo nimalo lako, za mene je ova nagrada zaista posebna

Nove sjajne i vrhunske rezultate polučili su Streličari grofa Jankovića iz Čačinaca. U proteklom periodu sudjelovali su na čak tri natjecanja među kojima i na prvenstvu Hrvatske, te su ukupno osvojili tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Streličari grofa Jankovića nastupili su na turnirima u Zagrebu, Sisku i Kutini. u Sisku je Mario Gradinjan osvojio zlatnu medalju, a u Kutini Franjo Molnar zlatnu i Goran Parašilovac srebrnu medalju. Kulminacija je bila u Novom Marofu gdje je održano Prvenstvo Hrvatske u dvoranskom streličarstvu kao završni turnir u ovoj sezoni. Na njemu su nastupili Zoran Špalj, Mario Gradinjan i Goran Parašilovac. Zlatnu medalju i titulu prvaka Hrvatske u jakoj konkurenciji, kategorije Olimpijski luk veterani, osvojio je Goran Parašilovac i tako Čačinci ponovno imaju prvaka Hrvatske.

– Ova nagrada je meni posebna nagrada jer je natjecanje bilo doista jako i kvalitetno. Pucala su četiri najbolja u Hrvatskoj, iz klubova iz Zagreba, Čakovca i nas iz ‘malih’ Čačinaca. Imao sam najbolji skor u pucanju i onda je krenulo raspucavanje. Tu se trebalo maksimalno ‘preznojiti’, dao sam potpuno sve od sebe, imao maksimalnu koncentraciju i ispalo je odlično. Sve su to vrhunski pucači i nije bilo nimalo lako, ali presretan sam što sam se baš ja popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja – kaže prvak Hrvatske Goran Parašilovac te pohvaljuje i sve svoje klupske kolege na odličnim rezultatima.

Molnar i Parasilovac

– Mi smo mali klub i financijski ne možemo sudjelovati na svim turnirima, tako da osvojiti medalje gdje god se pojavimo je doista ogromna stvar. Čestitam svim kolegama, Mariju, Zoranu i Franji koji su odlično pucali na ova tru turnira i evo, zatvorili smo dvoransko natjecanje i sada krećemo na vanjske terene – zaključio je Parašilovac

(www.icv.hr, vg)         

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content