Ivana Meter, nastavnica u Tehničkoj školi Virovitica, dobitnica Dekanove nagrade za izvrstan znanstveni rad pod nazivom “Obilježja nomofobije među adolescentima”

Nastavnica zdravstvenih predmeta u Tehničkoj školi Virovitica, Ivana Meter, dobitnica je Dekanove nagrade Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, odnosno Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek i to za izvrstan znanstveni rad pod nazivom “Obilježja nomofobije među adolescentima” koji je proveden u svrhu izrade diplomskoga rada.

U samom su istraživanju sudjelovali učenici iz triju virovitičkih srednjih škola: Tehničke škole Virovitica, Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici i Strukovne škole Virovitica.

Rad je predstavljen na 10. Europskom pedijatrijskom kongresu, 14. Kongresu hrvatskog pedijatrijskog društva i 13. Kongresu pedijatrijskog društva HUMS-a.

Osim toga, rad je prijavljen i na “Natječaj za dodjelu Nagrade za najbolji znanstveno-istraživački rad, N/P Iva Roguljić”, u kategoriji student fakulteta na kojem je pobijedila i osvojila novčanu nagradu.

(www.icv.hr, gt)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content