Ivana Nikolić iz Voćina priprema se za finale izbora za najljepšu mamu Hrvatske 2022

Izbor za najljepšu mamu Hrvatske se bliži svojem vrhuncu. 18 kandidatkinja prošlo je u finale koje će se održati u lipnju u Šibeniku. Ovo jubilarno 5. izdanje izbora ljepote i simpatičnosti održat će se u Kući umjetnosti Arsen, a izbor će se moći pratiti i putem streaminga na Facebook stranici Najljepša mama Hrvatske ili preko YouTube kanala.

Višemjesečni je to projekt, a osnovna ideja je promovirati majku kao stup obitelji i društva. Među majkama iz cijele Hrvatske na ovom izboru je i Ivana Nikolić iz Voćina. Rođena je u Požegi, a u Voćin se udala te je danas majka dvoje djece. Naime, Ivana nam je otkrila zašto se prijavila, što za nju znači biti majka majčinstvo te čime se bavi i kako se priprema za nadolazeće finale.

– Prijava je bila spontana. Vidjela sam na Facebooku, zainteresirala se i prijavila. Za mene biti majka znači mijenjati život, vrijeme i način razmišljanja zbog djece, mijenjati se iz korijena. Odnosno dati cijelo svoje srce i uložiti svu energiju za napredak svoje djece i pokazati im kako živjeti – kaže Ivana koja se bavi izradom slastica i torti od fondana, a s kojim će se talentom predstaviti u finalu ne može nam otkriti. No, kaže, spontano se priprema za svaki izazov, a trema je naravno, prisutna jer ovo je Ivani prvo javno izlaganje. 

(www.icv.hr, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content