Ivana Strupar nova predsjednica DND-a Slatina: Društvo ove godine slavi 70. obljetnicu

Društvo “Naša djeca” Slatina jučer (ponedjeljak) je u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Slatina održalo svoju redovnu izbornu skupštinu.

Sve nazočne je na početku pozdravila predsjednica društva Snježana Pačarić, te podnijela izvješće o svom radu.

Nakon izvješća Nadzornog odbora uslijedio je izbor novog predsjedništva i radnih tijela društva u mandatu 2022. – 2024. Za predsjednicu je izabrana Ivana Strupar, dopredsjednica je Renata Grahovac, a tajnica Tamara Dorić. Članice Izvršnog odbora su Božica Majhen, Ksenija Vujanović Juras, Snježana Dupan Lovrić, Marinela Zrinščak Begovac, Simona Panić, Melita Čmarec i Snježana Pačarić. Članice Nadzornog odbora čine Spomenka Bošnjak, Marina Koleno i Zdenka Moslavac.

Skupstina

Nakon što su sva izvješća i odluke jednoglasno usvojene, dosadašnja predsjednica Snježana Pačarić zaželjela je uspješan rad novoj predsjednici te joj prepustila riječ koja se u ime svih članova zahvalila Snježani na predanom radu uručivši joj cvijeće i zahvalnicu. Također, zahvalila se na ukazanom povjerenju te u nastavku skupštine iznijela plan rada za 2022. godinu. Plan rada je jednoglasno usvojen, kao i financijski plan za 2022. godinu koji je iznijela tajnica Tamara Dorić.

Čestitke novoizabranom vodstvu uputio je i gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić te se u prigodi obilježavanja 70. obljetnice osnutka DND-a Slatina prisjetio učiteljica, odgojiteljica i svih ostalih članova društva koji su radili i godinama pripremali temelj onome što društvo ima danas.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content