KINO PARK Ovog vikenda pogledajte horor “Strava iz dubina” i animirani film “Crvena panda”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije zanimljive projekcije. U subotu, 19. ožujka, u 19 sati na rasporedu je horor “Strava iz dubina”, a u nedjelju, 20. ožujka, u 17 sati možete pogledati animirani film “Crvena panda” sinkroniziran na hrvatski.

STRAVA IZ DUBINA

Izvorno ime: Requin

Redatelj: Le-Van Kiet

Žanr: horor, triler

Uloge: Alicia Silverstone, James Tupper

Trajanje filma: 89 min

Godina: 2022.

Sadržaj filma: Bračni je par za svoje romantično putovanje odabrao udaljenu vilu okruženu morem u čarobnom Vijetnamu. Spušta se jaka oluja, vila se pretvara u splav, a struja mladi par izbacuje u more. Odjednom se pojavljuje još jedna opasnost: jato velikih bijelih morskih pasa. Dok njezin ozlijeđeni suprug bespomoćno promatra zvijeri iz dubina, Jaelyn (Alicia Silverstone) se sama mora boriti sa smrtonosnim grabežljivcima.

CRVENA PANDA – SINK

Izvorno ime: Turning Red

Žanr: animirani

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Novi animirani film u središtu radnje ima tinejdžericu Mei Lee koja se pretvara u ogromnu crvenu pandu kada je pod stresom ili kada je jako uzbuđena (što je gotovo stalno). I kao da promjene u njezinim interesima, odnosima i tijelu nisu dovoljne, njezina pretjerano zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna majka Ming, nikad nije daleko od svoje kćeri – zapravo dosta nezgodna stvar za svakog tinejdžera.

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content