KINO PARK Ovog vikenda pogledajte Marvelov akcijski SF “Morbius” koji tjera strah u kosti i obiteljsku avanturu “Sonic: Super jež 2”

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije odlične projekcije. U subotu, 2. travnja u 19 sati možete pogledati Marvelov akcijski SF “Morbius”. U nedjelju, 3. travnja, pogledajte obiteljsku avanturu “Sonic: Super jež 2” sinkroniziranu na hrvatski.

MORBIUS

Izvorno ime: Morbius

Redatelj: Daniel Espinosa

Žanr: akcija

Uloge: Jared Leto, Michael Keaton, Adria Arjona, Jared Harris

Trajanje filma: 104 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa. Uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava s opasnim eksperimentom. Premda se isprva sve čini strahovito uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?

SONIC: SUPER JEŽ 2 – SINK

Izvorno ime: Sonic the Hedgehog 2

Redatelj: Jeff Fowler

Žanr: avantura, obiteljski

Uloge: Luka Bulović, Ivan Đuričić, Ivan Šarić, Domagoj Janković, Amanda Prenkaj

Trajanje filma: 122 min

Godina: 2022

Država: SAD

Sadržaj filma: Nakon što se smjestio u Green Hills, Sonic je odlučan pokazati svima da ima sve kvalitete pravog junaka. Njegov test počinje u trenutku kada se vrati Dr. Robotnik, ovoga puta s novim partnerom – Knucklesom, u potrazi za smaragdom koji ima moć stvoriti i uništiti civilizacije. Sonic će se udružiti s Tailsom pa će njih dvojica krenuti u avanturu tijekom koje moraju pronaći smaragd prije nego što padne u krive ruke.

(Kino PARK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content