KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte akciju “King’s Man: Početak” i animirani film “Crvena panda”

Ovog vikenda u Kinu Pitomača pogledajte dvije odlične kino projekcije. Tako vas u subotu, 12. ožujka s početkom u 19 sati očekuje akcija “King’s Man: Početak”, dok je nedjelja rezervirana za animirani film “Crvena panda” sinkroniziran na hrvatski jezik.

KING’S MAN: POČETAK

Izvorno ime: The King’s Man

Redatelj: Matthew Vaughn

Žanr: akcija, avantura

Uloge: Gemma Arterton, Matthew Goode, Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes

Trajanje filma: 131 min

Godina: 2020.

Država: SAD

Sadržaj filma: Temeljen na stripu “The Secret Service” Marka Millara i Davea Gibbonsa, novi nastavak u franšizi KINGSMAN vodi nas na početak priče, prije radnji koje su se dogodile u nastavcima Kingsman: Tajna služba i Kingsman: Zlatni krug. Glumačka postava ni ovaj put nije razočarala: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, i Charles Dance, a redateljsku palicu ponovno je preuzeo Matthew Vaughn.

CRVENA PANDA – SINK

Izvorno ime: Turning Red

Žanr: animirani

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Novi animirani film u središtu radnje ima tinejdžericu Mei Lee koja se pretvara u ogromnu crvenu pandu kada je pod stresom ili kada je jako uzbuđena (što je gotovo stalno). I kao da promjene u njezinim interesima, odnosima i tijelu nisu dovoljne, njezina pretjerano zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna majka Ming, nikad nije daleko od svoje kćeri – zapravo dosta nezgodna stvar za svakog tinejdžera.

(www.icv.hr, ib)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content