KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte Marvelov akcijski SF “Morbius” koji tjera strah u kosti i dvije obiteljske avanture: “Sonic: Super jež 2” i “Škola čarobnih životinja”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

SONIC: SUPER JEŽ 2 – SINK
-avantura, obiteljski

Petak, 01.04. u 18:00
Subota, 02.04. u 18:00
Nedjelja, 03.04. u 18:00

Nakon što se smjestio u Green Hills, Sonic je odlučan pokazati svima da ima sve kvalitete pravog junaka. Njegov test počinje u trenutku kada se vrati Dr. Robotnik, ovoga puta s novim partnerom – Knucklesom, u potrazi za smaragdom koji ima moć stvoriti i uništiti civilizacije. Sonic će se udružiti s Tailsom pa će njih dvojica krenuti u avanturu tijekom koje moraju pronaći smaragd prije nego što padne u krive ruke.

Cijena ulaznice: 20 kuna

MORBIUS
-akcija

Petak, 01.04. u 20:00
Subota, 02.04. u 20:00
Nedjelja, 03.04. u 20:00

Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa. Uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius pokušava s opasnim eksperimentom. Premda se isprva sve čini strahovito uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?

Cijena ulaznice: 25 kuna

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA – SINK
-avantura, obiteljski

Petak, 01.04. u 19:00
Subota, 02.04. u 19:00
Nedjelja, 03.04. u 19:00

Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja. Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat. Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

Cijena ulaznice: 20 kuna

(POU Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content