Nastavljena suradnja branitelja Duge Međe i Osnovne škole I. G. Kovačića Zdenci

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa nastavila je dugogodišnju i odličnu suradnju s Osnovnom školom Ivana Gorana Kovačića Zdenci. Tako su i početkom ovog tjedna ponovno posjetili školu te joj uručili nekoliko knjiga o Domovinskom ratu i zaštitne maske. Donaciju je primila ravnateljica Mirjana Buneta-Knežević.

– Kao i uvijek rado primimo naše branitelje i doista im moram od srca zahvaliti što nas nikada ne zaborave i uvijek nam nešto poklone. Dogovorili smo i daljnju suradnju škole i Udruge koja je već tradicionalna i hvalevrijedna – rekla je ravnateljica Buneta-Knežević.

Predsjendik UHBDDR Duga Međa Mirko Bušljeta naglasio kako je Udruzi uvijek posebno drago surađivati sa školom.

– Svi smo išli u tu školu i naše djeca i unuci su dio nje pa nam je posebno drago surađivati i donirati školu. Već sada smo dogovorili i novu suradnju, također tradicionalnu, a riječ je o izložbi u povodu Dana općine Zdenci i naših sportskih igara branitelja. Ovoga puta tema likovnih radova učenika osnovne škole je ”Ljepota našeg krajolika”, a najbolje ćemo naravno nagraditi – rekao je predsjednik Bušljeta.    

(www.icv.hr, vg)                          

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content