NEDJELJOM AKTUALNO Gost ravnatelj Kazališta Virovitica Tomislav Pintarić

U emisiji Nedjeljom aktualno u goste smo pozvali ravnatelja Kazališta Virovitica Tomislava Pintarića s kojim smo razgovarali o ovogodišnjem 18. Virkasu, gostujućim predstavama, posjećenosti i reakcijama publike, ali i općenito o radu tog hrama kulture tijekom protekle dvije godine koliko traje pandemija koronavirusa.

Koliko se pandemija odrazila na glumce i njihov rad, kako je sve funkcionira s obzirom na epidemiološke mjere koje su se mijenjale doslovno iz dana u dan, kako su financijski izdržali i opstali sačuvati kulturu da ne bi polako pala u zaborav, jesu li nove promjene koje su im nametnute epidemiološkim mjerama umjetnicima otvorile neka nova vrata i nove izazove. kako su odrađivali probe, kako su svemu tome prilagodili godišnji program, je li bilo gostovanja, putovanja, nedostaju li im organizirani posjeti vrtića, škola – samo su neka od pitanja na koja je odgovore dao Tomislav Pintarić.

Osim toga, govorio je i o kazališnom ansamblu, mladim glumcima i virovitičkim studentima osječke Akademije, nagradama, kazališnim jubilarcima, ali i planovima koje imaju u ovoj godini.

Novo izdanje emisije nedjeljom aktualno poslušajte danas (nedjelja) u programu ICV radija od 10:30 sati.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content