U Posjetiteljskom centru Dravska priča održana zajednička sjednica Skupštine i sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije

U Posjetiteljskom centru Dravska priča održana je zajednička sjednica Skupštine i Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije. Sjednicu je vodio predsjednik TZ VPŽ, virovitičko-podravski župan, Igor Andrović.

Na sjednici se govorilo i o javnom natječaju za dodjelu sredstava projektima lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu. Istodobno je donesena odluka o izvješću o izvršenju Godišnjeg programa rada TZ VPŽ, za 2021. godinu s financijskim izvještajem, izvještajem o radu Turističkog vijeća i izvješću o radu direktorice Martine Jakelić i stručnih službi TZ VPŽ.

IMG 9908 Custom
foto: K. Toplak

Na sjednici je usvojena Strategija razvoja turizma Virovitičko-podravske županije do 2030. godine. Govorilo se o najznačajnijim dosadašnjim budućim turističkim projektima na području Virovitičko-podravske županije…

Nakon radnog dijela sjednice, uslijedio je obilazak Posjetiteljskog centra Dravska priča uz stručno vodstvo ravnateljice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, Tatjane Arnold Sabo.

(vpz.hr, dravska-prica.hr)

IMG 9913
foto: K. Toplak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content