Pobjeda Suhopolja na otvaranju proljetnog dijela sezone: Čubelić i Akassou ”srušili” Graničar iz Legrada

Najavljivali smo kako će Graničar iz Legrada biti protivnik ”po mjeri” za prvu utakmicu proljetnog dijela sezone koju su nogometaši Suhopolja odigrali jučer (subota) na domaćem terenu, a tako je i bilo. ”Grofovi” su nastavili s dobrom igrom koju su prikazivali i u prvom dijelu sezone, novopridošli igrači dodatno su osvježili momčad, a sve to rezultiralo je s nova tri boda i pomakom na prvenstvenoj ljestvici.

Luka Čubelić doveo je ”žuto-zelene” u prednost osam minuta prije odlaska na odmor, dok je sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio “povratnik” u redove Suhopolja, Eric Augusto Akassou. Igrala se 75. minuta kada je Rico postavio konačan rezultat utakmice.

Zahvaljujući ovoj pobjedi te porazu Graničara (Đurđevac) u Cvetkovcu, sastav Samuela Spudića “maknuo” se s pretposljednjeg mjesta na tablici te su trenutno jedanaestoplasirana momčad prvenstva s 14 osvojenih bodova. Ujedno, njihov zaostatak za sredinom tablice sada se smanjio na samo četiri boda, a hoće li tako ostati saznat ćemo nakon što se kompletira 14. kolo.

Jedno je sigurno, Suhopolje je odlično krenulo u realizaciju svog primarnog cilja, a to je osigurati opstanak što prije.

(www.icv.hr, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content