Policija objavila detalje nesreće koja se dogodila u Lukaču, a u kojoj je teško ozlijeđena vozačica (50)

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano 15 prometnih nesreća, od kojih su tri bile s ozlijeđenim osobama. U tim prometnim nesrećama je jedna vozačica osobnog automobila teško ozlijeđena, a pješak i vozač osobnog automobila su lako ozlijeđeni. Čak četiri prometne nesreće su uzrokovali vozači pod utjecajem alkohola, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Najteža prometna nesreća protekli tjedan, u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, se dogodila u četvrtak u poslijepodnevnim satima između Turanovca i Lukača, a ovo slijetanje vozila s ceste u zavoju je upravljanjem vozilom neprilagođenom brzinom uzrokovala pedesetogodišnja vozačica koja je vozilom upravljala pod utjecajem alkohola – kažu iz policije.

Na području cijele policijske uprave je u noći sa subote na nedjelju, 19./20. ožujka od 18 do 2 sata provedena akcija nadzora vozača pod utjecaje alkohola. U provedbi ove akcije su policijski službenici izvršili nadzor 162 sudionika u prometu i kod njih utvrdili i sankcionirali 38 prekršaja, od kojih 12 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content