Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović sa suradnicima boravio u VPŽ

Jučer (subota) je u Virovitičko-podravskoj županiji, odnosno Slatini boravio predsjednik Hrvatske stranke prava Nikica Augustinović sa suradnicima.

Predsjednika HSP-a Nikicu Augustinovića i suradnike, predsjednika Glavnog stana Antu Komljena i glavnu tajnicu Marinu Lugarušić, ugostili su predstavnici Županijskog vijeća HSP-a Virovitičko-podravske županije, odnosno članovi i predsjednici svih podružnica iz županije Virovitičko-podravske.

U sklopu posjeta u prostorijama slatinske Podružnice HSP-a održana je sjednica na kojoj su gostima dobrodošlicu zaželjeli predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, predsjednik Podružnice HSP-a Slatina Pavo Tutenov, predsjednik Podružnice HSP-a Nova Bukovica Franjo Kraljik i drugi, te ih upoznali sa svojim radom.

Kako je istaknuo predsjednik HSP Nikica Augustinović, Središnjica Hrvatske stranke prava odlučila je da će tijekom ove, neizborne godine obići kompletan teren Hrvatske stranke prava kako bi se podrobnije upoznala s radom svake podružnice. Obilazak slavonskih županija započeo je upravo posjetom Virovitičko-podravskoj nakon koje slijede Osječko-baranjska, Brodsko-posavska i Požeško-slavonska županija.

– Ovo je na neki način priprema za europarlamentarne i parlamentarne izbore u sklopu kojih mi u vodstvu stranke želimo još bolje upoznati rad naših ljudi na terenu kako bi se znali što bolje i kvalitetnije pripremiti za spomenute izbore. Mi ćemo kroz ovu ili dvije godine vjerojatno tražiti partnerstvo s određenim strankama hrvatske desnice stoga nam je u svakom slučaju važno mišljenje članova u našim županijskim organizacijama, jer svi zajedno trebamo odlučiti koji je put kojim HSP treba ići u budućnosti – istaknuo je Nikica Augustinović.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content