Regionalna liga M-15: Pobjeda Virkasa u Virju na krilima Antonija Tutića i Nikole Krstanovića

Sjajna M-15 selekcija Kk Virke pod vodstvom trenera Hrvoja Dragičevića nastavlja sa odličnim igrama. Jučer (nedjelja) su otputovali na teško gostovanja kod neugodnog protivnika Podravca iz Virja te su pobijedili rezultatom 77:59.

Imperativ pobjede “uvukao” je malu nervozu među virovitičke košartkaše koji su nakon prve dvije četvrtine gubili s dva koša razlike. Nakon odmora, Virkasi su se oslobodili nervoze i ubacili u brzinu više. Sjajnom igrom i presingom u obrani polako su preuzimali vodstvo i kontrolu uatkmice. S nekoliko odličnih prodora Antonija Tutića i Nikole Krstanovića te pogođenim tricama Petra Špegelja i Nikole Krstanovića preuzeli su dominaciju na terenu i mirno priveli utakmicu kraju. Svi igrači u sastavu dobili su svoju minutažu i potpuno opravdali trenerovo povjerenje.

Virka se trenutno nalazi na drugom mjestu na tablici s jednim porazom, i to porazom od prvoplasirane ekipe Međimurja iz Čakovca. Već slijedeći vikend Međimurje gostuje u Virovitici. Bit će to pravi derbi lige jer će se prvoplasirana ekipa plasirati na završnicu državnog prvenstva Hrvatske za pretkadete.

Kk Virka Virovitica: Antonio Tutić 26, Nikola Krstanović 25, Emanuel Vidović 8, Petar Špegelj 7, Dino Zubić 4, Jakov Obrovac 2, Teo Lorenzo Radović 2, Jakov Bartolić 2, trener: Hrvoje Dragičević.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content