REGIONALNA M-17 LIGA Virkasi se ‘poigrali’ s križevačkim Radnikom, Mucak i Fuis ubacili 65 koševa

U nedjelju, 6. ožujka u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić odigran je susret 4. kola regionalne lige za košarkaše do 17 godina starosti. Momčad Virka Virovitice ugostila je križevački Radnik.

Gosti iz Križevaca doputovali su bez ozlijeđenih Katanovića i Matoića, što im je uvelike smanjilo igračku rotaciju. Od početka utakmice domaći košarkaši su držali svoj ritam igre. Odlični Ivan Mucak otvorio je utakmicu s par prodora s vanjskih pozicija i već je prva četvrtina uvjerljivo otišla na stranu domaće momčadi rezultatom 32:13.

Od tog trenutka do kraja utakmice prednost na semaforu se samo povećavala i utakmica je završila s čak +55 u korist mladih Virkasa, konačan rezultat 114:59.

Trener Marin Ferenčević pružio je priliku svim igračima, a posebno raspoloženi bili su Ivan Mucak s 35 i Petar Fuis s 30 koševa, koji su i dodatno obilježili ovu utakmicu, svaki s po dva ‘zakucavanja’.

Ovom pobjedom Virovitičani ostaju jedina neporažena momčad lige, čime su se učvrstili na prvoj poziciji na tablici. Idućeg vikenda gostuju u Varaždinu kod Vindije.

Virka Virovitica: Pažin 2, Fuis 30, Tutić 10, Zidar 10, Vrekić 18, Krstanović 2, Vučak 5, Kalaš 2, Mucak 35, Vidović i Kovačević. Trener: Marin Ferenčević.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content