Sinoć u Zagrebu s neba pao još uvijek neidentificiran objekt: Oglasila se policija

Policija od jutarnjih sati na Jarunu provodi očevid nakon pada objekta iz zraka. Snažan prasak odjeknuo je sinoć Zagrebom oko 23 sata i uznemirio brojne građane. Iako su mnogi zbog podrhtavanja tla na prvu pomislili da je riječ o novom potresu, on ipak nije zabilježen. Naime, u Jarunskoj ulici otvorio se krater zbog udara nepoznatog predmeta. Sve se dogodilo nedaleko Studentskog doma “Stjepan Radić”.

Policija je potvrdila da su pronađeni krater te dva padobrana. Policijski službenici osigurali su užu i širu zonu mjesta događaja gdje se obavlja očevid uz sudjelovanje svih nadležnih službi, piše Večernji.hr

– Na mjesto dojave žurno su upućene policijske ophodnje koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, a u široj zoni dva padobrana za koje smo također prethodno zaprimili dojave građana – naveli su iz policije te dodali:

– Na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod ovakve vrste događaja te u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana.

Također, pozivaju građane da putem društvenih mreža ne dijele snimke i fotografije s mjesta događaja. Dodajmo kako iz Ministarstva obrane za sada niti potvrđuju niti demantiraju bizarni događaj, ministar obrane Mario Banožić samokratko kaže da “MORH provodi istražne radnje”.

Mediji pišu kako je riječ o bespilotnoj letjelici, no to još uvijek nije službeno potvrđeno

(www.icv.hr, vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content