St. Patrick’s Day party sutra u Orahovici: Evo što sve priprema Udruga PAUK

Udruga PAUK u suradnji s Bonn caffeom nakon dvogodišnje stanke zbog pandemije koronavirusa ponovno u svoj program i grad vraća i organizira tradicionalni St. Patrick’s day party. Party će biti održan u petak, 18. ožujka, od 20.30 sati u orahovačkom kafiću Bonn, koji i sam nosi irski naziv.

– Sam Bonn se tako idealno uklapa u cijelu priču. Program počinje putopisno-pivskim predavanjem o Irskoj i irskim pivima koje će održati popularni orahovački profesor i pustolov, dugogodišnji voditelj pivskog bloga Damir Najmenik. Za glazbeni dio programa zaduženi su najbolji hrvatski akustičari – Cota G4 duo, tj. popularni Osman & Licks iz Daruvara, a u pauzama slušamo irsku mjuzu by DJ Steevy – Stipe Leheci.
Od popratnog programa izdvajamo i popularno natjecanje u ispijanju piva koje će biti održano u dva seta, a svi oni koji su bili na prijašnjim događajima sličnog tipa znaju što to znači. Uz sve to bit će služena i irska piva O’Hara’s Beer (Pale Ale, Irish Stout) i Guinness te Jameson irish whiskey, a bit će tu i okvir za fotkanje. Poželjeno je za dress code biti u zelenom. Pozivamo sve da nam se pridruže u ovom zanimljivom događaju – kaže predsjednik PAUK-a Mirko Kufner. 

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content