U prodaji novi album sa sličicama “Osijek Ale”: Onaj tko prvi popuni album, osvojit će posebnu nagradu osječkog prvoligaša

Prvi put Nogometni klub Osijek ima i svoj album sa samoljepljivim sličicama. U prodaji je od danas (četvrtak) na blagajni Zapad stadiona Gradski vrt te u sportskoj trgovini Sportoro u Avenue Mallu, a nešto kasnije i na ostalim prodajnim mjestima u Slavoniji.

– Album smo nazvali “Osijek Ale!”, prodavat će se po cijeni od 20 kuna, a paketić s pet sličica koštat će pet kuna. Vjerujemo da će ovaj naš novi projekt zainteresirati brojne navijače ‘bijelo-plavih’, posebice djecu i mlade koji će znatiželjno popunjavati 48 stranica albuma s ukupno 314 sličica i jednom ‘bonus’ – ističu iz NK Osijeka.

Kao specifičnost izdvajaju i jednu personaliziranu sličicu svih onih koji će kupiti album i poslati svoju fotografiju na [email protected]

– Ovo je prvi put da jedan hrvatski nogometni klub u svojoj kolekciji ima i takozvane “sjajne” sličice koje zasigurno dodatno podižu vrijednost. Što se tematskih cjelina tiče, zastupljena nije samo aktualna momčad našeg prvoligaša, nego smo obuhvatili klupsku povijest od 1947. do danas, najveće utakmice i istaknute igrače, stadion (aktualni i budući), Kohortu i Školu nogometa. U svakom slučaju, još nešto zanimljivo i praktično za sve one kojima je NK Osijek u srcu – dodaju iz osječkog nogometnog kluba.

Onoga tko prvi skupi sve sličice i popuni album, čeka i posebna nagrada, prigodni rođendanski dres s brojem 75.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content