Učenica Tehničke škole Virovitica Donatela Potočki prva na Izlučnom natjecanju učenika strukovnih škola – World Skills Croatia 2022.

Učenica Tehničke škole Virovitica Donatela Potočki, smjer medicinska sestra/medicinski tehničar opće njege, u četvrtak, 17. ožujka u Medicinskoj školi u Slavonskom Brodu sudjelovala je na Izlučnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2022. pod mentorstvom nastavnice Marije Radošević Čiča.

Natjecanje se održava u okviru ESF-ova projekta “Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz natjecanja i smotre” sektora Zdravstvo i socijalna skrb u disciplini Zdravstvena njega. U konkurenciji dvanaest škola kontinentalne Hrvatske, Donatela je zauzela zavidno prvo mjesto i tako se plasirala na Državno natjecanje učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2022. koje će se održati od 10. do 12. svibnja ove godine u Zagrebu.

-Naše medicinske sestre i medicinski tehničari dobri su i vrijedni učenici koji iz godine u godinu ostvaruju odlične rezultate. Godine 2021. su na Državnoj razini natjecanja zauzeli prvo mjesto. Ovakav rezultat nije slučajan, rezultat je vrijednog i kontinuiranog rada učenika, nastavnica strukovnih predmeta i svih profesora u Tehničkoj školi Virovitica – poručili su iz Tehničke škole Virovitica.

(www.icv.hr, mrč)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content