Uskrsnice umirovljenicima iz Donjeg Miholjca stižu u travnju: 350 kuna za one s mirovinom od tisuću kuna

Zahtjev za isplatu novčane pomoći – uskrsnice Upravnom odjelu za komunalne, gospodarske, društvene djelatnosti i stručne poslove Grada Donjega Miholjca, umirovljenici s toga područja mogu još predati do kraja ožujka.

Uskrsnice će biti isplaćene u iznosu od 350 kuna onim umirovljenicima čija mirovine je do 1.000 kuna, a 300 kuna dobiti će umirovljenici s mirovinom od 1.000 do 1.500 kuna.

Da bi ostvarili pravo na isplatu uskrsnice, umirovljenici moraju imati prebivalište na području Grada Donjeg Miholjca, a ukupan iznos mirovine ne smije prelazi 1.500 kuna. 

Umirovljenicima koji primaju hrvatsku i inozemnu mirovinu odobrava se isplata ako ukupni iznos svih mirovina ne prelazi 1.500 kuna.

Uskrsnica će se isplaćivati tijekom travnja 2022. godine na tekuće ili žiro račune umirovljenika.

Uz Zahtjev za isplatu novčane pomoći – uskrsnice Upravnom odjelu za komunalne, gospodarske, društvene djelatnosti i stručne poslove Grada Donjega Miholjca potrebno je priložiti:

  • dokaz o isplaćenoj mirovini (ne stariji od 3 mjeseca)
  • presliku tekućeg ili žiro računa
  • presliku važeće osobne iskaznice (ako na osobnoj iskaznici nema OIB-a onda treba dostaviti i dokument s OIB-om).

Zahtjevi se mogu preuzeti u prostorijama gradske uprave ili na službenoj web stranici Grada Donjeg Miholjca www.donjimiholjac.hr  u rubrici OBRASCI, a mogu se predati u vremenu od 9 do 14 sati, najkasnije do 31. ožujka. 

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content