Visoka pobjeda košarkaša čačinačke Mladosti: Mihael Nikolić predvodio momčad u trijumfu protiv Belog Manastira

Nije se parket čačinačke sportske dvorane niti ohladio nakon državne poluzavršnice za djevojčice do 13 godina, a već je uslijedila prvenstvena utakmica 9. kola 3. muške lige Istok između domaće Mladosti i Belog Manastira.

Košarkaši Mladosti u ovu utakmicu su ušli kao favoriti te to potpuno i opravdali konačnom pobjedom od velikih +40, bilo je 82:42 (16:6, 13:12, 26:12, 27:12). Najefikasniji igrač utakmice bio je mladi Mihael Nikolić s 21 košem, Mario Jukić je dodao 15, Nekić je zabio 11, Radaković je 10, Škiljić 9, Kelava-Lolić 8, Jerbić 4 te Milak 2.

– Očekivali smo kako će ovo biti lakša utakmica jer smo puno bolji od Belog Manastira. Odigrali smo ozbiljno što se na kraju vidi i po rezultatu. Šteta da smo propustili domaću pobjedu u prošlom kolu protiv Vladislavaca, ali i dalje se borimo za naslov prvaka i vjerujem, da ćemo to i ostvariti – kaže trener Mladosti Mario Anđelić te dodaje kako će izgledati rasplet prvenstva:

– Igra se četverokružno, u ovom prvom dijelu imamo jednu zaostalu utakmicu u Valpovu što se nadam da ćemo dobiti kao i sve ostale utakmice u posljednjem dijelu i onda čekati posljednje kolu na našem parketu protiv Vladislavaca, utakmicu koja će odlučivati u naslovu prvaka i nadam se našem revanšu – zaključio je Anđelić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content