Završilo 18. izdanje Virkasa: “Gospođina majka je preminula” proglašena najboljom predstavom

Ovog vikenda odigrane su posljednje predstave u sklopu 18. izdanja Virovitičkih kazališnih susreta – Virkasa. Kroz mjesec dana publika u Virovitici, ali i u Slatini, Pitomači i Suhopolju odgledala je 13 predstava brojnih domaćih, ali i inozemnih kazališnih produkcija.

Kao i svake godine, gledatelju su svaku predstavu mogli ocijeniti pa je tako pobjednik ovogodišnjeg Virkasa predstava “Gospođina majka je preminula” u izvedbi Kazališta Virovitica. 

– Hvala publici na interesu i podršci tijekom cijelog Virkasa. Nadamo se da smo uspjeli ispuniti očekivanja. Hvala Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske, našim osnivačima, Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Virovitica. Hvala sponzorima i donatorima Kazališta Virovitica, partnerima, medijskim pokroviteljima i svima onima koji su doprinijeli radu Kazališta Virovitica na 18. Virkasu. Do godine se pozdravljamo s Virovitičkim kazališnim susretima, a vas pozivamo da nastavite pratiti rad Kazališta Virovitica – poručili su iz Kazališta i već za ovaj petak, 18. ožujka najavili novu predstavu na svojim daskama. 

Naime, u petak u Kazalištu Virovitica gostuje hit komedija “Ako sam žena nisam konj”. Riječ je o komediji za jake žene i hrabre muškarce, o iskrenoj priči jedne žene koja, tražeći onog pravog, ponekad gubi samu sebe.

Radnja prati sazrijevanje mlade žene od prvog zaljubljivanja do prvih bora u nastojanju da pronađe pravu ljubav i prihvati samu sebe. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari zbog ljubavi, zbog biološkog sata, zbog babe. Priča koja će vas nasmijati i rasplakati i priča koju će svaka žena razumjeti.

275297793 4940259856063080 4932142490814163862 n

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content