Županijska završnica u futsalu za učenice sedmih i osmih razreda: ‘Nogometašice’ orahovačkog IBM-a do naslova i državne završnice u Poreču

U sportskoj dvorani Osnovne škole “Vladimir Nazor” u Virovitici u utorak, 15. ožujka, u organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, održana je završnica školskih sportskih klubova osnovanih škola u futsalu za djevojčice.

U konkurenciji šest ekipa: IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić iz Virovitice, Mladosti iz Osnovne škole Suhopolje, Bilogore iz Osnovne škole Augusta Cesarca u Špišić Bukovici, IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić iz Orahovice, Vihora iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića iz Gornjeg Bazja i Mladosti iz Osnovne škole “Vladimir Nazor” iz Virovitice, prvo mjesto osvojile su Orahovčanke.

Ekipa IBM iz Orahovice plasirala se tako na Državnu završnicu u Poreču. Pehare najboljim ekipama podijelila je ravnateljica škole domaćina Sanjica Samac.

IBM Orahovica: Lea Kolar, Lucija Cigler, Ivana Zeman, Petra Matek, Lea Maričić, Arijana Čočaj, Tea Knežević, Vanesa Koić, Gabrijela Saher i Ivna Maričić. Voditelj: Zvonimir Čerepinko.

Rezultati:

IBM Virovitica – Bilogora 4:0
Mladost Virovitica – Mladost Suhopolje 2:1
Bilogora – IBM Orahovica 0:5
Mladost Suhopolje – Vihor 0:0 – 4:3
IBM Orahovica – IBM Virovitica 2:1
Vihor – Mladost Virovitica 0:1

Poredak:

Skupina A:

1. IBM Orahovica – 6 bodova
2. IBM Virovitica – 3 boda
3. Bilogora – bez bodova

Skupina B:

1. Mladost Virovitica – 6 bodova
2. Mladost Suhopolje – 1 bod
3. Vihor – 1 bod

Utakmica za treće mjesto:

IBM Virovitica – Mladost Suhopolje 0:6

Finale:

IBM Orahovica – Mladost Virovitica 1:0

Konačni poredak:

1. IBM Orahovica
2. Mladost Virovitica
3. Mladost Suhopolje
4. IBM Virovitica
5. Vihor
6. Bilogora

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content