Županijska završnica u futsalu za učenike sedmih i osmih razreda: Virovitički “Brlići” osvojili naslov prvaka

Nakon poluzavršnih turnira, danas (srijeda) je u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, u organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, održana županijska završnica školskih klubova sedmih i osmih razreda osnovnih škola u futsalu za dječake.

Na završnicu su se plasirali: Iskra iz Osnovne škole Voćin, Vihor iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje, IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici i Junior iz Osnovne škole Josipa Kozarca u Slatini.

Igralo se jednostrukim bod sustavom. Praktički je prva utakmica riješila pitanje pobjednika. U njoj je IBM svladao Iskru rezultatom 2:0. U nastavku su Virovitičani bili bolji od ostale dvije ekipe na završnici. Odlično su igrali i mladi nogometaši iz Voćina, koji su također pokazali niz odličnih poteza. Slatinčanima i momčadi Vihora nedostajalo je malo više umješnosti i sportske sreće za bolji plasman.

Momčad IBM se, uz naslov županijskog prvaka, plasirala na državnu završnicu gdje će braniti boje Virovitičko–podravske županije.

Pehare najboljim momčadima podijelio je voditelj natjecanja Damir Vargović.

IBM: Benjamin Kastaneti, Luka Keleković, Petar Košić, Miron Škafar, Franko Kožnjak, Luka Knežević, Leonnardo Alavanja, Anton Ladović i Roko Santro. Voditelj: Mario Hrženjak.

Rezultati:

Iskra – IBM 0:2
Junior – Vihor 7:1
IBM – Vihor 34:0
Iskra – Junior 2:0
Junior – IBM 0:3
Vihor – Iskra 1:6

Konačni poredak:

1. IBM – 9 bodova
2. Iskra – 6 bodova
3. Junior – 3 boda
4. Vihor – bez bodova

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content