1. ŽNL Hattrick Goroslava Rukavine u Četekovcu, Sloga u derbiju svladala Mikleuš, vodeći Podravac nastavio s uvjerljivim pobjedama

Proteklog je vikenda kompletirano 20. kolo 1. županijske nogometne lige. Vodeći Podravac iz Sopja nastavlja s uvjerljivim pobjedama. Na svom terenu svladao je Podgorje rezultatom 7:1. Domaća momčad povela je s dva zgoditka Josipa Zajčeka u 6. i 20. minuti. Na 2:1 smanjio je Matia Horvat u 40. minuti. Tri minute prije odlaska na odmor Antonio Babec postavio je rezultat prvog dijela – 3:1. U drugom dijelu domaća momčad postigla je još četiri zgoditka. Strijelci su bili Ivan Ibriks u 52. minuti, Antonio Babec u 56. iz kaznenog udarca i 83. iz igre te Antonio Jugović u 83. minuti. Gostujući trener Vladimir Antunović imao je niz kadrovskih problema, tako da je doputovao sa samo 11 igrača, od čega su tri bila vratari, Martin Špoljarić te Davor i Filip Buđak. Davor Buđak stao je na gol, a Špoljarić i Filip Buđak su igrali u terenu. Odličnu igru u domaćim redovima pružio je pouzdani Hrvoje Javorović.

Podravac Sopje – Podgorje 7:1
Igrač utakmice: Hrvoje Javorović

Jedan od derbija igrao se u Zdencima, gdje je prošlosezonski prvak Sloga ugostila Mikleuš. Domaća momčad povela je zgoditkom Davida Bušljete u 35. minuti. U nadoknadi prvog dijela poravnao je Krešimir Crvenka. Pobjedu domaćoj momčadi donijeli su svojim zgodicima Mario Duspara u 67. i Ivan Ugarković u 80. minuti.

Sloga Zdenci – Mikleuš 3:1
Igrač utakmice: Mario Duspara

Dinamo iz Četekovca ugostio je Mladost iz Miljevaca te ju ispratio s pet zgoditaka u mreži. Prva tri zgoditka za domaću momčad postigao je Goroslav Rukavina u 40. te 43. i 47. minuti, a posao je završio s dva zgoditka Matej Dorinka u 70. i 82. minuti. Isti igrači propustili su još šest izglednih prilika za zgoditke. Jedini pogodak za goste postigao je Alen Keler u 78. minuti s bijele točke. Posljednje dvije minute momčad Dinama odigrala je s deset igrača, jer je teren zbog dva žuta kartona morao napustiti Ivica Potočnik.
.
Dinamo Četekovac – Mladost Miljevci 5:1
Igrač utakmice: Goroslav Rukavina

U Čačincima je domaća Mladost dominirala u prvom dijelu utakmice sa Slavonijom iz Sladojevaca, što je rezultiralo pogotkom Matije Ognjenovića u 33. minuti. Na početku drugog dijela zbog ozljede teren je morao napustiti domaći igrač Dario Petrović. U 56. minuti nakon ubačaja iz kornera Antonio Radonjić glavom je pogodio domaću mrežu i poravnao na 1:1. Do kraja su Sladojevčani bili bolji, ali nisu uspjeli doći do drugog zgoditka.

Mladost Čačinci – Slavonija Sladojevci 1:1
Igrač utakmice: Antonio Radonjić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content