Slatinski juniori još jednom pokazali kvalitetu, snagu i borbenost: Renato Lukaček i Dorian Bogati u posljednjim trenucima ‘pogodili’ za Državnu završnicu u Splitu

U uzvratnom susretu doigravanja za treće mjesto u 2. hrvatskoj malonogometnoj ligi Istok za juniore, momčad Slatine pobijedila je Auto dijelove Tokić te je ukupnim rezultatom 7:5 osvojila treće mjesto i izborila plasman na Državnu završnicu u Splitu.

Domaća momčad do pobjede nije došla lako. U prvom dijelu poveli su zgoditkom Dominika Kizivata u drugoj minuti. U 22. minuti Martin Šubara poravnao je na 1:1, a tri minute kasnije Dominik Bogati Slatinu ponovno dovodi u prednost.

U 29. minuti isključen je gostujući trener Tomislav Banožić, kada Dominik Bogati nije iskoristio kazneni udarac s deset metara, a dvije minute kasnije isključen je i službeni predstavnik gostujuće momčadi Josip Barišić.

Slatina je u 31. minuti povela 3:1 pogotkom Marka Šuntića. Pitanje konačnog pobjednika riješeno je u posljednje dvije minute, kada su pogotke za Slatinu postigli Dorian Bogati i vratar Renato Lukaček. U posljednjoj minuti zbog vrijeđanja sudaca isključen je gostujući igrač Martin Šubara.

U izuzetno napetoj utakmici mladi slatinski malonogometaši ostavili su ‘srce na terenu’ i ostvarili zacrtani cilj.

Na Državnoj završnici u Splitu, uz Slatinčane, natjecat će se ekipe iz Zagreba, Splita, Slavonskog Broda, Makarske, Vinkovaca, Vrgorca, Novog Marofa Jesenja.

Slatina: Renato Lukaček, Marko Šuntić, Dominik Bogati, Dorian Bogati, Ivan Lukac, Mateo Novaković, Ivan Stjepić, Silvio Mumlek, Nikla Tomić, Benjamin Mudri, Ivica Tropšek, Petar Špoljarić i Tin Vencl. Trener: Dragan Menčik.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content