2. HRL SJEVER Odlične Štefanec, Magić i Zagrajski nisu uspjele spriječiti minimalni poraz Pitomače u Slavonskom Brodu

U 21. kolu 2. hrvatske lie Sjever, rukometašice Pitomače poražene su u Slavonskom Brodu od domaćeg Broda s minimalnih 33:32.

U prvih 15 minuta domaća ekipa imala je minimalnu prednost. Sredinom prvog dijela kontrolu rezultata preuzimaju gošće iz Pitomače, koje su u više navrata imale i plus 3. Na odmor se odlazi s prednošću gošći 17:15.

S dva zgoditka Marije Roberte Magić Pitomača na početku drugog dijela vodi s četiri zgoditka prednosti (19:15). Nakon desetak minuta igre u drugom dijelu rukometašice Broda ponovno u dva navrata imaju minumalnu prednost, ali Pitomačanke, nakon sedam minuta kontroliraju rezultat. Sredinom drugog dijela Magić serijom od tri pogotka odvodi gošće na plus 3.

Rukometašice Broda bile su uporne i nisu se predavale. Pet minuta prije kraja utakmice imaju minimalnu prednost, koju su uspjele očuvati do konačne pobjede 33:32. Usprokos porazu, rukometašice Pitomače na korak su do osvajanja četvrtog mjesta na kraju prvenstva.

Najefikasnije u pitomačkim redovima bile su Tamara Štefanec s 12 te Marija Roberta Magić i Mia Zagrajski s po sedam zgoditaka.

Pitomača: Iva Biuk, Iva Blažević, Erin Pitarić, Nina Ferić 3 (1), Tamara Štefanec 12 (5), Marija Roberta Magić 7, Karla Paleka, Maja Biuk, Mia Zagrajski 7 i Dora Šandrovčan 3 (1). Trenerica: Sanja Šandrovčan.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content