2. NL NS SJEVER U-13 Slatina postigla deset pogodaka u Virovitici: Voćin slavio u Orahovici, Suhopolju tri boda u ogledu s Bratstvom

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u 2. NL Istok u kategoriji mlađih pionira.

Visoku pobjedu ostvarila je Slatina koja je s 10:1 slavila u Virovitici kod No Limti Tvina. Po tri zgoditka za goste postigli su Ian Maleković i Marko Skovračin, dok su po dva pogotka dodali Mislav Krznarić i Alex Miller. Jedini strijelac za No Limit Tvin bio je Mario Jug.

Efikasnu utakmicu odigrali su u Suhopolju istoimeni domaćin i Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Leonardo Čipčija doveo je svoju momčad do prednosti od 3:0 nakon 19 minuta, na 3:1 smanjio je Emanuel Jurić, no tri minute kasnije Mateo Gojević povisuje na 4:1. Leon Podravac i Mihael Kajzer još su jednom približili Bratstvo na pogodak zaostatka (4:3), ali pitanje pobjednika riješili su Čipčija svojim četvrtim, te Mihael Rokinger svojim prvim zgoditkom. Konačnih 6:4 postavio je Podravac.

Sigurnu pobjedu ostvario je i Voćin na gostovanju u Orahovici. Dominik Jozić doveo je goste u prednost, dok je preostale pogotke za Voćin postigao Franjo Đorđević.

Najuvjerljiviju pobjedu kola ostvario je đurđevački Graničar koji je s 15:0 slavio na gostovanju u Virju, dok je susret između Daruvara i Pitomače odgođen.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content