2. NL NS SJEVER U-15 No Limit Tvin uvjerljiv u susretu protiv Slatine: Papuk poražen od Voćina, Suhopolje s 2:1 ‘srušilo’ Bratstvo na domaćem terenu

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u 2. NL u kategoriji U-15.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su nogometaši No Limit Tvina koji su na svom terenu slavili protiv Slatine s 8:1. Čak šest pogodaka na ovom susretu postigao je Ivan Crnojević, dok su jedan gol dodali Franko Kožnjak i Leo Ivan Viza. Jedini pogodak za goste iz Slatine postigao je Karlo Jurić.

Golom Lea Lušalja Suhopolje je povelo protiv Bratstva u 31. minuti, no Dominik Sambol izjednačio je rezultat u 45. minuti. Pobjedu ‘žuto-zelenima’ osigurao je Leonardo Čipčija u 59. minuti utakmice.

Tri boda upisao je i Voćin koji je s 3:1 slavio protiv orahovačkog Papuka. Mario Marinović doveo je goste u vodstvo već u sedmoj minuti, a isti je igrač povisio prednost Voćina u 50.. Nikola Petrić postigao je treći gostujući pogodak u 65., a konačnih 1:3 postavio je Antonio Kralj dvije minute kasnije.

Đurđevački Graničar slavio je na gostovanju u Virju kod Podravca, a utakmica između Daruvara i Pitomače bit će odigrana naknadno.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content