2. ŽNL ISTOK Velić i Šalek predvodili DOŠK u visokoj pobjedi protiv Krčevine: Zrinski uvjerljiv protiv Munje, Standard slavio u Bakiću

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 12. kola 2. ŽNL Istok, a vodeći dvojac ostvario je uvjerljive pobjede.

Vodeća momčad na domaćem je terenu ugostila Munju iz Velikog Rastovca, a samo dvije minute bile su dovoljne Domagoju Miloševiću da dovede Zrinski u vodstvo. Iako su poveli u ranoj fazi, gosti su uspjeli izjednačiti u 15. minuti preko Matije Bošnjaka, a 1:1 je rezultat kojim se otišlo na odmor. Otvorilo se Zrinskom u drugom poluvremenu, a u drugih 45 minuta postigli su pet zgoditaka. Matej Jukić pogodio je za 2:1 u 50., Božo Rivić matirao je gostujućeg vratara Filipovića u 53., Danijel Podmanicki riješio je pitanje pobjednika u 67., dok su se u posljednjih deset minuta u strijelce upisali i Mislav Juršik te Mihael Topolovec.

Marijan Velić i Marijan Šalek predvodili su DOŠK u pobjedi protiv Krčevine. Velić je domaćeg vratara prvo matirao u 2. i 5. minuti, Šalek se u strijelce upisao u 14. i 34., dok je Velić svoj treći zgoditak postigao u 43. minuti. Boris Cabicar povisio je na 0:6 u 56. minuti, dvije minute kasnije Mario Kovać postigao je počasni pogodak svoje momčadi, dok se za konačnih 1:7 pobrinuo Marin Velić pet minuta prije kraja.

Josipovački Dinamo poveo je na gostovanju u Grabiću golom Vedrana Gabuda u 3. minuti, no domaća momčad uspjela je izjednačiti do poluvremena preko Marka Grgića. Dejan Mioljević realizirao je kazneni udarac u 66. minuti za 1:2, a konačnih 1:3 postavio je Milenko Beneš u posljednjoj minuti utakmice. Dodajmo kako je Grabić završetak utakmice dočekao s igračem manje, budući da je Marko Grgić isključen u 88. minuti zbog drugog žutog kartona.

Dva kaznena udarca realizirana su u Ćeralijama, po jedan na svakoj strani. Domaćini su s bijele točke bili precizni u 40. minuti te su s prednosti 1:0 otišli na odmor, strijelac je bio Joakim Tomić, dok su gosti na isti način izjednačili 20 minuta prije kraja preko Ante Mađarevića. Pobjedu Ćeralijama osigurao je Tomislav Tunić dvije minute prije kraja. Po završetku utakmice crveni karton dobio je vratar Mladosti 1930. Bartol Pintarić zbog vrijeđanja glavnog suca utakmice.

Standardu iz Nove Šarovke jedan je pogodak bio dovoljan da ‘odnesu’ tri boda iz Bakića, a zgoditak odluke postigao je Ivan Marinković u 67. minuti utakmice.

TABLICA 7

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, Nk Zrinski, Nova Bukovica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content